ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΤΕ!

Εντάξει η εισοδηματική πολιτική. Και εντάξει και το φορολογικό. (Ένα ενδιαφέρον σχόλιο για το αφορολόγητο των αποδείξεων, θα βρείτε στον antidrasiandsex)

http://antidrasiandsex.blogspot.com/2010/02/blog-post_10.html

ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ!!!!!

Παρατήρηση πρώτη: Για να πάρεις αξιοπρεπή σύνταξη, πρέπει να δουλεύεις 37 χρόνια συνεχόμενα με πλήρη ασφάλιση. ΝΑ ξεκινήσεις στα 27 και να φτάσεις ως τα 63. Ή να ξεκινήσεις από τα 30 και να φτάσεις ως τα 67. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟΝ;


Παρατήρηση δεύτερη: Πως μέσα σε ύφεση, ανεργία και δουλειές του ποδαριού, ένας άνθρωπος θα κρατάει λεφτά στην άκρη για να πάρει σύνταξη του κώλου σε 37 χρόνια;  Όταν ο μισθός τελειώνει στις 15 μέρες;

Παρατήρηση τρίτη: Καταλαβαίνει ο κόσμος τι σημαίνει «προνοιακή σύνταξη 350 ευρώ και το υπόλοιπο κόφτε το λαιμό σας;». Αυτά έχουνε εφαρμοστεί μόνο από τη χούντα του Πινοσέτ στη Χιλή. Και επειδή το σύστημα εκείνο αποδίδει συντάξεις, έχει αποδειχτεί ότι η μεγαλύτερη πλειοψηφία των εργαζομένων παίρνει μόνο την προνοιακή σύνταξη και δεν έχει μπορέσει να καταφέρει τίποτα περισσότερο.


Και επειδή όλα αυτά είναι ΧΟΝΤΡΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ και τεράστια ξεφτίλα του ΠΑΣΟΚ που προεκλογικά μιλούσε για «δημόσια κοινωνική ασφάλιση με αξιοπρεπείς συντάξεις», δείτε πόσο διακριτικές είναι σήμερα οι εφημερίδες του «Προοδευτικού χώρου»

Σχολιάστε